Ons eerste project is in zijn realisatie fase!

We gaan bijna het eerste dak op, we zijn volop bezig met het opstarten van de daadwerkelijke realisatie van project Harry Wubben Flowers. Op alle energie-aandelen vanuit dit project is ingeschreven door mensen uit onze gemeente! Zo geven we als collectief invulling geven aan de energietransitie in Pijnacker-Nootdorp.
Daar willen we het natuurlijk niet bij laten. De contacten zijn gelegd voor een tweede dak en we kijken naar de mogelijkheden met VVE's.
Mocht u als bedrijf zelf een dak ter beschikking willen stellen, neem dan contact met ons op via info@energiecooperatiepijnackernootdorp.nl
Als u wilt weten wat dit voor u als dakeigenaar inhoudt, zie dan onze Infographic voor dakeignaren

Toekomstige daken, nieuwe projecten

Wij voeren op dit moment gesprekken met diverse eigenaren van daken om die te mogen gebruiken. Wij verwachten binnenkort hierover meer te kunnen vertellen. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden als voorinschrijver. Lees verder op de pagina over nieuwe projecten.

Project Harry Wubben Flowers

In Harry Wubben hebben we een dakeigenaar gevonden die bereid is zijn dak beschikbaar te stellen aan onze energiecoöperatie. We voorzien nu zijn dak met de inleg van onze leden van zonnepanelen.
Lees alles over het project Harry Wubben Flowers

Energie coöperaties in de omgeving

Wij doen dit niet alleen in Nederland, er zijn enorm veel soortgelijke lokale initiatieven. Kijk bijvoorbeeld in onze omgeving: