Eerste project is operationeel

In september 2019 is ons eerste project, Harry Wubben Flowers energie gaan leveren. Op alle energie-aandelen vanuit dit project is ingeschreven door mensen uit onze gemeente! Zo geven we als collectief invulling geven aan de energietransitie in Pijnacker-Nootdorp.
Daar willen we het natuurlijk niet bij laten. De contacten zijn gelegd voor een tweede dak en we kijken naar de mogelijkheden met VVE's.
Mocht u als bedrijf zelf een dak ter beschikking willen stellen, neem dan contact met ons op via info@energiecooperatiepijnackernootdorp.nl
Als u wilt weten wat dit voor u als dakeigenaar inhoudt, zie dan onze Infographic voor dakeignaren

Toekomstige daken, nieuwe projecten

Wij voeren op dit moment gesprekken met diverse eigenaren van daken om die te mogen gebruiken. Wij verwachten binnenkort hierover meer te kunnen vertellen. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden als voorinschrijver. Lees verder op de pagina over nieuwe projecten.

Project Harry Wubben Flowers

In Harry Wubben hebben we een dakeigenaar gevonden die bereid is zijn dak beschikbaar te stellen aan onze energiecoöperatie. Zijn dak is nu voorzien van een zonne-energie installatie met de inleg van onze leden.
Lees alles over het project Harry Wubben Flowers en bekijk de productie op onze overzicht installaties pagina.

Energie coöperaties in de omgeving

Wij doen dit niet alleen in Nederland, er zijn enorm veel soortgelijke lokale initiatieven. Kijk bijvoorbeeld in onze omgeving: