Project Harry Wubben Flowers (2)
In Harry Wubben hebben we een dakeigenaar gevonden die bereid is zijn dak beschikbaar te stellen aan onze energiecoöperatie. Zijn dak is nu voorzien van een zonne-energie installatie met 600 panelen. We zijn nu bijna een jaar verder en het systeem produceert volop duurzame energie.
Maar er is nog ruimte op het dak nog ruimte voor een tweede project van ongeveer 200 panelen. Ook weer met een eigen aansluiting.

Lees meer over het bedrijf op hun bedrijfs site Harry Wubben Fowers, Funny santini.
Dit project is kleiner dan het voorgaande, maar heeft als voordeel dat bekend is wat er gedaan moet worden om de panelen erop te kunnen leggen.
In de informatie brochure zullen we het project en verwachte opbrengst verder specificeren.

Onze informatie brochure met detailinformatie over dit project, de financiering en wat deze voor u kan betekenen vindt via onderstaande link. We verzenden deze ook naar Autoriteit Financiele Markten (AFM).

De 2e fase van project Harry Wubben Flowers is technisch in de afrondingsfase. De panelen liggen op het dak, de omvormer is aangesloten op de meter. Stedin heeft een nieuwe netaansluiting gerealiseerd. De installatie is aan het net gekoppeld en levert energie. We hebben een contract met Greenchoice afgesloten en de gunning voor het postcoderoosproject, van de belasting is ingegaan op 15 maart 2021 voor 15 jaar.
Voor dit project zijn geen energieaandelen meer te koop. Alle aandelen van de beschikbare energieaandelen voor dit project zijn verkocht!