Project Harry Wubben Flowers (2)
In Harry Wubben hebben we een dakeigenaar gevonden die bereid is zijn dak beschikbaar te stellen aan onze energiecoöperatie. Zijn dak is nu voorzien van een zonne-energie installatie met 600 panelen. We zijn nu bijna een jaar verder en het systeem produceert volop duurzame energie.
Maar er is nog ruimte op het dak nog ruimte voor een tweede project van ongeveer 200 panelen. Ook weer met een eigen aansluiting.

Lees meer over het bedrijf op hun bedrijfs site Harry Wubben Fowers, Funny santini.
Dit project is kleiner dan het voorgaande, maar heeft als voordeel dat bekend is wat er gedaan moet worden om de panelen erop te kunnen leggen.
In de informatie brochure zullen we het project en verwachte opbrengst verder specificeren.

Onze informatie brochure met detailinformatie over dit project, de financiering en wat deze voor u kan betekenen vindt via onderstaande link. We verzenden deze ook naar Autoriteit Financiele Markten (AFM).

U kunt zich inschrijven op onze pagina Projecten – Inschrijving

Bij een inschrijving vragen we om een indicatie van het aantal energie aandelen.
Een energie-aandeel staat voor een hoeveelheid opgewekte energie, per jaar in orde van 100 kWh. Dit is mede afhankelijk van het aantal zonuren.
De gerealiseerde energie opbrengst wordt verkocht aan een energiemaatschappij. Deze opbrengst samen met de energiebelasting krijgt u als investeerder terug.
De prijs is voor onze projecten is gesteld op € 125,- per energie-aandeel. Naar verwachting heeft u uw investering in 8-9 jaar terugverdiend.
De doorgang van het project besluiten we in onze eerst volgende ALV, direct na de zomervakantie.

Voor vragen kunt u terecht bij info@energiecooperatiepijnackernootdorp.nl