Gemeentelijke website Pijnacker-Nootdorp, onder actueel nieuws met publicatiedatum 8 september 2020: Ook een zonne-aandeel kopen?
Na positieve resultaten van het eerste zonnepanelen-dak van de Energiecoöperatie Pijnacker-Nootdorp, komen er twee daken bij. Alle inwoners uit de gemeente kunnen zich inschrijven bij de coöperatie.

Panelen op dak

Het afgelopen jaar waren de resultaten voor de panelen op het dak van Harry Wubben Flowers uit Nootdorp waren positief. Dit jaar wil de coöperatie het dak van Harry Wubben uitbreiden en daarnaast komt er ook een dak beschikbaar van melkveebedrijf Gravesteyn uit Oude Leede.

Duurzame energie

De coöperatie zet zich in om samen met bewoners en bedrijven van Pijnacker-Nootdorp lokaal duurzame energie op te wekken. Niet iedereen heeft een dak of een geschikt dak voor zonnepanelen, maar via de lokale energiecoöperatie kunt u profiteren van de voordelen van zonne-energie. En het is heel eenvoudig: de coöperatie zorgt voor de financiële en technische afwikkeling.

Wethouder ondersteunt

Wethouder Frank van Kuppeveld ondersteunt de energiecoöperatie van harte: “Het is heel mooi dat inwoners en bedrijven samen concrete stappen nemen naar een duurzaam Pijnacker-Nootdorp. De energiecoöperatie geeft iedereen de kans om iets met zonnepanelen te doen.”

Inschrijving

De inschrijving gaat op dezelfde manier als bij het eerste dak. De voorinschrijvers krijgen als eerste de mogelijkheid om definitief in te schrijven. Kijk voor meer informatie over de energiecoöperatie en de projecten op www.energiecooperatiepijnackernootdorp.nl

Categorieën: Media artikel