Inschrijven voor onze nieuwe projecten Gravesteyn en Harry Wubben (2)
Voor deze twee projecten hebben we een getekende dak-overeenkomst met de eigenaren, om deze daken door ons te laten beleggen met zonnepanelen.
In de algemene ledenveradering hebben onze leden een akkoord gegeven. De inschrijving is in oktober met een webinar geopend. Voorinschrijvers konden zich als eerste definitief inschrijven.
De inschrijving staat nu voor iedereen binnen onze gemeente open.

Hieronder globaal de stappen die we per project doorlopen. We zijn nu in stap 2:
Inschrijven bij Energiecooperatie Pijnacker-Nootdorp

Onze informatie brochures geven detailinformatie over de projecten, hun financiering en wat deze voor u kan betekenen. We verzenden deze ook naar Autoriteit Financiele Markten (AFM).

De projecten zijn gebaseerd op de gunstige, huidige Postcoderoosregeling. Deze regeling staat voor duurzame energie opwekking, regionaal. Niet je zonne-energie kunnen opwekken op je eigen dak, maar op andermans dak.
Bij de postcoderoosregeling heeft ieder project een wettelijke looptijd van 15 jaar. Dit is een regeling met een andere wettelijke basis dan de salderingsregeling, waar de overheid afgelopen jaar een besluit over heeft genomen. Met onze projecten willen we dekking realiseren voor alle bewoners en (klein)bedrijven uit onze gemeente Pijnacker-Nootdorp. Echter per individueel project kunnen we niet gemeente dekkend zijn. Bij de definitieve inschrijving van een project geven we dan ook het bijbehorende postcodegebied aan en bepaalt uw eigen postcode of u kan inschrijven voor één specifiek project of voor beide.

De projecten Harry Wubben Flowers 2 en biologisch melkveebedrijf Gravesteyn zijn technisch in gang gezet en wij hopen dit in het eerste kwartaal van 2021 af te kunnen ronden. Voor deze projecten zijn nog energieaandelen te koop. Op dit moment zijn van beide projecten meer dan 75% van de energieaandelen verkocht.

In het formulier vragen we om het aantal energie aandelen en de overige gegevens voor een definitieve inschrijving.
Een energie-aandeel staat voor een hoeveelheid opgewekte energie, per jaar in orde van 100 kWh. Dit is mede afhankelijk van het aantal zonuren.
De gerealiseerde energie opbrengst wordt verkocht aan een energiemaatschappij. Deze opbrengst samen met de energiebelasting krijgt u als investeerder terug.
De prijs is bij ons eerste project gesteld op € 125,- per energie-aandeel. Naar verwachting heeft u uw investering in 8-9 jaar terugverdiend. Of anders gerekend, over de periode van 15 jaar, 5 a 6 % rendement op je ingelegd kapitaal.

Met onderstaande digitale formulier kunt u zich inschrijven voor één van onze projecten. Tevens houden wij u op de hoogte van de voortgang, via mail, onze nieuwsbrief en informatieavonden/webinars.
Voor vragen kunt u terecht bij info@energiecooperatiepijnackernootdorp.nl. Deel van de velden op het formulier verplicht (aangegeven met een sterretje) en enkele zijn optioneel zoals energieleverancier klantnummer/EAN-Code en bankgegevens.

DirectDefinitieveInschrijving
Jouw postcode cijfers bepalen mogelijke projecten
Vaste prijs energie aandeel
Houd rekening met het feit dat het aantal kWh per jaar een indicatie is. We adviseren voor niet meer dan 90% van uw verwachte stroomverbruik aandelen te nemen.
Uw huidige energie maatschappij
We zijn voornemens om met Greenchoice een energie-leveringscontract aan te gaan. Als Greenchoice uw electrictietits leverancier is (of wordt), dan kan dit een korting opleveren, Bent u bij Greenchoice, dan kan de cooperatie namelijk een bijdrage ontvangen. Deze bijdrage gebruikt de cooperatie dan weer als korting op uw lidmaatschapsgeld. Voor de postcoderoosregeling zelf maakt dit niet uit, doet uw energiemaatschappij mee, dan retourneren zij de energiebelasting waar u recht op heeft.

Als U niet zelf maar uw bedrijf wilt in schrijven, dan kan dat door de naam van de organisatie en overige gegevens in te vullen. Het bedrijf met wel een kleinverbruik aansluiting hebben op het opgegeven adres. Voor particuliere aansluiting dient u geen organisatie in te vullen.
U schrijft zich in als particulier *
Indien U zich als bedrijf inschrijft
Met de verkoop van de elektriciteit zal de coöperatie winst maken. Om deze uit te kunnen keren hebben we uiteindelijk ook een rekeningnummer nodig. U kunt deze nu reeds invullen of later aanpassen.
Geen verplicht veld bij aanmelding.
Ik ga akkoord met de privacyverklaring waarin staat hoe Energiecoöperatie Pijnacker-Nootdorp omgaat met mijn persoonsgegevens.