De projecten Harry Wubben Flowers 2 en biologisch melkveebedrijf Gravesteyn zijn technisch in gang gezet en wij hopen dit in het eerste kwartaal van 2021 af te kunnen ronden. Voor deze projecten zijn nog energieaandelen te koop. Op dit moment zijn van beide projecten gezamelijk voor meer dan 75% van de energieaandelen verkocht. Mocht u nog interesse hebben dan kunt u zich aanmelden.
De voorbereidingingen bij Gravesteyn zijn nu nog niet zichtbaar, omdat eerst het dak van binnenuit verstevigd gaat worden.
Biologisch Melkveebedrijf was laatst nog wel in het lokale nieuws van Vereniging Buitengebied Pijnacker-Nootdorp West. In diens papieren editie werden ze geinterviewd en hun nieuwe plannen besproken. Hierin werd ook de samenwerking met de energiecoöperatie genoemd. Meer informatie over over deze ondernemersvereniging kun u vinden op Vereniging Buitengebied Pijnacker-Nootdorp West.

Bij het project Harry Wubben Flowewrs 2 kun je al enige tijd de ligging van een deel van de zonnepanelen zien. Aan de achterzijde, de oostzijde van het dak ligt het andere deel van deze fase. De installatie voor deze 2e fase is nog niet voorzien van een omvormer en de benodigde nieuwe aansluiting op het net. Maar de panelen zijn reeds door de installateur gelegd.

Zonnepanelen 2e fase aan de voorzijde van het dak

Categorieën: Publicatie