Site Gemeente Pijnacker-Nootdorp 22 mei 2019
Met de Energiecoöperatie Pijnacker-Nootdorp dragen inwoners bij aan de verduurzaming van de gemeente. Een groot aantal inwoners investeert al in de zonnepanelen, zodat begin juli het eerste dak vol gelegd kan worden met zonnepanelen. Een mooi resultaat!

Goed nieuws is dat er nog een deel van het dak beschikbaar is, zodat ook nieuwe geïnteresseerden kunnen meedoen. Wilt u ook nog mee doen? Meld u dan aan op de website voordat het dak helemaal vol is. Op deze eenvoudige wijze draagt u bij het verduurzamen van uw eigen gebruik. Als u nu beslist dan liggen over een maand de panelen op het dak. Hoe snel en simpel is dat.

Slimme investering
De energiecoöperatie Pijnacker-Nootdorp maakt gebruik van de zogenoemde postcoderegeling. Iedereen die binnen een bepaald postcodegebied (in dit geval 2631, 2632, 2641 en 2645) woont, kan mee investeren in zonnepanelen via de coöperatie. Zo maakt u voor de komende 15 jaar gebruik van de regeling en betaalt u geen energiebelasting. Op deze wijze verdient u de investering weer terug.

Voor en door inwoners
De energiecoöperatie Pijnacker-Nootdorp is een initiatief van betrokken bewoners. Het is een coöperatie dus als u mee investeert in zonnepanelen dan bent u eigenaar. Samen werken wij dan aan het verduurzamen van onze gemeente. Eventuele winsten verdelen wij onder onze leden. En zo profiteren we gezamenlijk van de investering.

Zie ook Gemeente Pijnacker, Zonnepanelen bijna het dak op

Categorieën: Media artikel