Toekomstige projecten, toekomstige daken
Als er intentie verklaring is voor een nieuw dak, om deze door ons te laten beleggen met zonnepanelen, zullen we dat zo gauw mogelijk kenbaar maken op deze site.
In de Telstar publiceert Pijnacker-Nootdorp regelmatig haar themapagina Energieneutraal, en wij proberen een artikel te plaatsen in de lokale media.
Maar nog beter werkt het als u zich aanmeldt. Onze voorinschrijvers houden we op de hoogte met een nieuwsbrief via mail.

De Postcoderoosregeling staat voor duurzame energie opwekking, regionaal.
Bij de postcoderoosregeling heeft ieder project een wettelijke looptijd van 15 jaar. Dit is een regeling met een andere wettelijke basis dan de salderingsregeling, waar de overheid kort geleden een besluit over heeft genomen.
Met onze toekomstige projecten willen dekking realiseren voor alle bewoners en (klein)bedrijven uit onze gemeente Pijnacker-Nootdorp. Echter per individueel project kunnen we niet gemeente dekkend zijn. Bij de definitieve inschrijving van een project geven we dan ook het bijbehorende postcodegebied aan.

Als een nieuw project daar is, de informatie brochure is opgesteld, dan zijn dit globaal de stappen die doorlopen worden:
Inschrijven bij Energiecooperatie Pijnacker-Nootdorp

Bij een voorinschrijving vragen we om een indicatie van het aantal energie aandelen.
Een energie-aandeel staat voor een hoeveelheid opgewekte energie, per jaar in orde van 100 kWh. Dit is mede afhankelijk van het aantal zonuren.
De gerealiseerde energie opbrengst wordt verkocht aan een energiemaatschappij. Deze opbrengst samen met de energiebelasting krijgt u als investeerder terug.
De prijs is bij ons eerste project gesteld op € 125,- per energie-aandeel. Naar verwachting heeft u uw investering in 8-9 jaar terugverdiend.

Met onderstaande digitale formulier kunt u zich voorlopig inschrijven voor een van onze toekomstige projecten en houden wij u op de hoogte van de voortgang, informatieavonden.
Voor vragen kunt u terecht bij info@energiecooperatiepijnackernootdorp.nl

VoorlopigeInschrijving_002
Vaste prijs energie aandeel
Houd rekening met het feit dat het aantal kWh per jaar een indicatie is. We adviseren voor niet meer dan 90% van uw verwachte stroomverbruik aandelen te nemen.
Als U niet zelf maar uw bedrijf wilt in schrijven, dan kan dat door de naam van de organisatie en overige gegevens in te vullen. Het bedrijf met wel een kleinverbruik aansluiting hebben op het opgegeven adres. Voor particuliere aansluiting dient u geen organisatie in te vullen.
U schrijft zich in als particulier *
Indien U zich als bedrijf inschrijft
Ik ga akkoord met de privacyverklaring waarin staat hoe Energiecoöperatie Pijnacker-Nootdorp omgaat met mijn persoonsgegevens.